67 зустріч Microsoft .NET User Group Odesa

Шістдесят сьома зустріч групи відбудеться 2 грудня о 19:00

Друзі, наша зустріч буде гібридною(оффлайн/онлайн) та з дотриманням всіх карантинних обмежень(ліміт на присутніх оффлайн, 1м дистанції, маски, вакцинація і тн). Ми дуже скучили за вами, але безпека понад усе.

Адреса заходу: 

Одеса, вулиця Садова 3, Комп'ютерна Академія "Шаг", 2-й поверх, Конференц-зал №32

Організатори:

Комп'ютерна Академія "Шаг" (http://itstep.org), Одеська (http://www.usergroup.od.ua) .NET User Group.

Програма заходу:

Cпікери/Speakers:

Олександр Демчук - solution architect в Provectus, має понад 12 років досвіду в IT, з яких 10 у розробці. Основний стек .NET, але також вільно кодає на JS та Python. Останній рік він працює архітектором та будує хмарні додатки на Azure, AWS, та різні високо навантажені системи. Є справжнім фанатом Microsoft Orleans.

Миколай Барда, працює в IT понад два роки, останні пів року працює тім лідером в Ізраїльскій продуктовій компанії, має 70 левел в JavaScript, працює з Angular та TypeScript, качає напрям Node.js та AWS.

Тема/Topic:

Evolution of engineer career from intern to architect. Or two success stories from Odesa .NET community.

Еволюція інженера від інтерна до архітектора. Або дві історії успіху з одеського коммюніті.

У архітектора немає цілі, а є лиш тільки шлях? Хочете дізнатися за що платять гроші інженерам та як пройти шлях від інтерна до сеньйора за 18 місяців? А як що до факта, що тімліди майже не пишуть код та архітектор це не позиція, а тільки роль? Як зрозуміти хто такий насправді сеньйор розробник?

Олександр Демчук та Миколай Барда готові відповісти на всі ці запитання, та поділитися з вами цікавими історіями зі своїх кар'єрних шляхів в четверг 2 грудня о 19.00.

Вхід вільний. Для участі необхідно обов'язково заповнити форму нижче:


1 комментарий:

  1. The recreation is popular in casinos worldwide in part as a result of|as a outcome of} its guidelines are comparatively simple and easy-to-understand. However, roulette provides a stunning level of depth for serious betters. Before placing all of it on black, be taught the basics of this thrilling recreation by reading the detailed directions on this article beneath the leap. The fact the European 온라인카지노 roulette wheel features 37 slots means may have} one chance in 37 to win each time you place a guess on a single quantity. Any guess on a single quantity has odds of 37 to 1 and so provides an enormous reward.

    ОтветитьУдалить