67 зустріч Microsoft .NET User Group Odesa

Шістдесят сьома зустріч групи відбудеться 2 грудня о 19:00

Друзі, наша зустріч буде гібридною(оффлайн/онлайн) та з дотриманням всіх карантинних обмежень(ліміт на присутніх оффлайн, 1м дистанції, маски, вакцинація і тн). Ми дуже скучили за вами, але безпека понад усе.

Адреса заходу: 

Одеса, вулиця Садова 3, Комп'ютерна Академія "Шаг", 2-й поверх, Конференц-зал №32

Організатори:

Комп'ютерна Академія "Шаг" (http://itstep.org), Одеська (http://www.usergroup.od.ua) .NET User Group.

Програма заходу:

Cпікери/Speakers:

Олександр Демчук - solution architect в Provectus, має понад 12 років досвіду в IT, з яких 10 у розробці. Основний стек .NET, але також вільно кодає на JS та Python. Останній рік він працює архітектором та будує хмарні додатки на Azure, AWS, та різні високо навантажені системи. Є справжнім фанатом Microsoft Orleans.

Миколай Барда, працює в IT понад два роки, останні пів року працює тім лідером в Ізраїльскій продуктовій компанії, має 70 левел в JavaScript, працює з Angular та TypeScript, качає напрям Node.js та AWS.

Тема/Topic:

Evolution of engineer career from intern to architect. Or two success stories from Odesa .NET community.

Еволюція інженера від інтерна до архітектора. Або дві історії успіху з одеського коммюніті.

У архітектора немає цілі, а є лиш тільки шлях? Хочете дізнатися за що платять гроші інженерам та як пройти шлях від інтерна до сеньйора за 18 місяців? А як що до факта, що тімліди майже не пишуть код та архітектор це не позиція, а тільки роль? Як зрозуміти хто такий насправді сеньйор розробник?

Олександр Демчук та Миколай Барда готові відповісти на всі ці запитання, та поділитися з вами цікавими історіями зі своїх кар'єрних шляхів в четверг 2 грудня о 19.00.

Вхід вільний. Для участі необхідно обов'язково заповнити форму нижче: