66 зустріч. Глобал AI коммюніті знову разом.

Шістдесят шоста зустріч групи відбудеться 21 жовтня о 19:00

Друзі, наша зустріч буде гібридною(оффлайн/онлайн) та з дотриманням всіх карантинних обмежень(ліміт на присутніх оффлайн, 1м дистанції, маски, вакцинація і тн). Ми дуже скучили за вами, але безпека понад усе.

Адреса заходу: 

Одеса, вулиця Садова 3, Комп'ютерна Академія "Шаг", 2-й поверх, Конференц-зал №32

Організатори:

Комп'ютерна Академія "Шаг" (http://itstep.org), Одеська (http://www.usergroup.od.ua) .NET User Group.

Програма заходу:

Cпікер/Speaker:

Алекс Туманов, співорганізатор групи Microsoft .NET Одеса, сертифікований спеціаліст Microsoft. Він любить створювати програмне забезпечення на різних технологіях та мовах програмування, але його основна і єдина любов - платформа Microsoft .NET та мова програмування C#.

Alex Tumanoff, co-organizer of Microsoft .NET User Group Odesa, Microsoft Certified Professional. He loves to create software with different technologies and programming languages, but his main and only love is the Microsoft .NET platform and the C# programming language.

Introduction to Azure AI

Azure AI надає велику кількість різних можливостей в області Artificial Intelligence. І нам, як розробникам важливо розуміти яку функціональність ми можемо використовувати в тій чи іншій ситуації. У цій доповіді ми поговоримо про доступні нам сервіси Azure AI, коли використовувати той чи інший сервіс, приклади використання.

Cпікер/Speaker:

Стас Лебеденко,  є доповідачем і автором, експертним розробником, Microsoft Azure MVP, є активним членом спільноти .NET в Україні та співорганізатором групи користувачів Microsoft .NET Одеса. Вiн пише застосунки вже понад 15 років і це йому до сих пір подобається. Дуже полюбляє фразу "It depends", тому він став архітектором та наразі працює у Sigma Software. Він думає, що писати код повинні вміти всі, від підлітків до пенсіонерів - тому він активний волонтер в локальних коммюніті.

Stas Lebedenko is a speaker and author, an expert developer, Microsoft Azure MVP, an active member of the Ukraine .NET community, and the co-organizer of Microsoft .NET User Group Odesa. He is also building solutions at Sigma Software as Software Architect and Microsoft Certified: Azure Solutions Architect Expert.

Воркшоп. Використання Azure Custom Vision service разом з Azure Functions. 

Когнітивні сервіси від Майкрософт дозволяють робити досить цікаві речі, отже ми розглянемо кейс з сервелесс функціями, використаємо ONNX classification model та Azure Custom Vision сервіс для того, щоб зрозуміти що знаходиться на обраному зображенні. Це буде короткий, але досить цікавий воркшоп так демонстрація можливостей сервісу.

Панельна дискусія. Що нового та з чим зараз працює коммюніті. 

Це новий формат, але він допоможе познайомитись одни з одним, краще зрозуміти актуальні тренди в розробці ПО та зрозуміти що кожний з нас є експертом.

Посилання на івент на meetup:

https://www.meetup.com/microsoft-net-azure-user-group-odesa/events/281278220/

Вхід вільний. Для участі необхідно обов'язково заповнити форму нижче:

Комментариев нет:

Отправить комментарий